Om migMit navn er Tomas Hemmer-Hansen. Jeg er født i 1977 og uddannet cand.mag i Kultur, Kommunikation og Globalisering. Jeg bor lidt syd for Aarhus sammen med min kone, Marie, og vores to børn, Silje og Andrea.


Jeg har rejst det meste af mit liv, og samtidig har jeg, siden jeg var ung, haft en drøm om at skrive bøger. Derfor valgte jeg at kombinere to interesser og skrive min første bog med titlen "Eventyrlige rejseberetninger fra en helt almindelig dansker". Formålet med bogen har først og fremmest været at skrive en underholdende bog om det at rejse til forskellige destinationer på forskellige tidspunkter i sit liv. Derudover vil jeg også gerne fortælle historien om, hvordan man som ganske almindelig dansker kan forfølge sine rejsedrømme, hvis man prioriterer at gøre det - uanset om man er ung eller forælder til små børn.


Jeg har tidligere arbejdet som chef i NGO-sektoren, som var et både spændende og meningsfyldt arbejde. Derudover har jeg også blandt andet været ansat som daglig leder på et lokalbibliotek i Herning.

Anmeldelser af bogen

Her kan du læse nogle af de anmeldelser, min bog har modtaget.

"jeg begejstres sammen med Tomas, når jeg læser de spændende og brændende fortællinger fra hans ”tour de verden”, og jeg er sikker på, at rejselystne læsere både kan genkende oplevelser og inspireres til nye." - anmeldelse af hyggegeek_litteratur på Instagram.

Læs hele anmeldelsen her